Handelsbetingelser

Firmaoplysninger:
Huset Haun
Tebbestrupvej 67A
8940 Randers SV

Tlf: 61 204 206
E-mail: info@husethaun.dk

CVR nr: 38708295

Bank: Nykredit Bank
Reg nr.: 8117
Konto: 4548749

Bestilling og betaling:

Priser:
Alle de oplyste priser er inklusiv danske moms og andre afgifter. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling:
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail, som er bevis på at ordre er registreret. Du opfordres til at gemme ordrebekræftelse som kvittering i tilfælde af reklamation. Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre er afsendt. Vi tager forbehold for tastefejl i info-beskrivelse under hvert enkelt produkt. Når du handler med Huset Haun indgås aftaler på dansk.

Betaling:
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er betaling med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper:

– Visa/Dankort
– Visa
– Visa Electron
– MasterCard
– MasterCard Debit
– Maestro

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varen er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er givet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Levering og forsendelse*:

Vi sender din pakke, så snart vi har behandlet din ordre og modtaget betalingen. Såfremt den/de bestilte varer er på lager afsendes din ordre inden for 1-3 hverdage og leveringstiden er typisk 1-3 hverdage. Er varen forsinket, vil du få besked via mail eller tlf. Vi sender til pakkeshops.

*Der kan være længere leveringstid på Black Days tilbuddene.

Fragten er gratis ved køb af varer over 500,- kr.
Fragtpris 59,- kr. ved køb under 500,- kr.

Indpakning:
Vi pakker dine varer smukt ind. Skriv i kommentarfeltet ved bestilling, hvis du ønsker din varer pakket ind til gave – skriv gerne om det skal være i fødselsdag, jul eller alm papir.

Varen sendes som pakkepost, således den kan spores. Levering sker med GLS. Huset Haun kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos GLS. Hvis du nægter modtagelse af pakken, vil du blive opkrævet et ekspeditionsgebyr på 59,- kr.

Returnering og fortrydelsesret*:

Når du handler hos Huset Haun, har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

*Særlige returregler for Black Days tilbuddene, Loftet og malerier:

  • Gratis returret gælder IKKE for Black Days tilbuddene og Loftet.
  • Returforsendelsen koster 59,-kr. og fratrækkes returbeløbet, når vi modtager varen ubrugt og uden forringelser 
  • 14 dages fortrydelsesret for Black Days tilbuddene og malerier
  • Find returlabelen her: https://retur.pakkelabels.dk/husethaun

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varens art, egenskab og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som ”brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, henter du blot en returlabel helt gratis via: Returportal link https://retur.pakkelabels.dk/husethaun

Ordre der er hentet fysisk hos Huset Haun, skal også returneres fysisk. Der kan således ikke hentes en gratis returlabel. Hvis man ønsker at sende en vare retur, der er hentet hos Huset Haun, betaler man selv for fragt.

Du bærer risikoen for varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:

Huset Haun
Tebbestrupvej 67A
8940 Randers SV
Mrk. Webshop retur + ordrer nummer.

Bemærk! Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.

Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand, som da du modtog den: Originalt emballage og standard kvalitet. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, skal der vedlægges en kopi af fakturaen.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur. Pengene vil blive indsat på din konto.

Reklamation:

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skader på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side, hærværk, misbrug, modifikationer eller lignende er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Huset Haun i rimelig tid efter varens modtagelse – her anses max. 2 måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Når vi modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Vi vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Varen returneres til os på købers regning. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Huset Haun
Tebbestrupvej 67A
8940 Randers SV
Mrk. Webshop + ordrer nummer

Vi har brug for følgende information, når varer returneres: Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Vil du kontakte os, kan du gøre det via mail: info@husethaun.dk. Ved modtagelse af reklamationer uden forudgående aftale forbeholder vi os ret til at afvise pakken.

Hvis ikke vi sammen finder en løsning, kan der indgives klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Logstatistik:

Vi bruger en logstatistik på Huset Haun. Dette er et statistiksystem, der opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Huset Haun.